Az egyik legfiatalabb maraton Magyarországon, de tavaly már a harmadik legnagyobb résztvevővel indult el a mezőnye. Idén pedig már negyedszer vághatunk neki a távnak: ez a 4. Spuri Maratonfüred, aminek 42,195 kilométere Badacsonytomajtól Balatonfüredig tart, és a Tagore sétányon ér véget. Ne hagyd ki, fusd le idei első maratonodat idén márciusban!


Ki ne vágyna a Balaton fenséges látványára – nem csak nyáron, hanem az ébredező tavasz szeszélyes időjárásában is? Olyan időszakban, ami tényleg minden évben más és más. Nos, ezt a vágyat teljesíti, illetve egy remek maratoni futást is nyújt a BSI SPURI Maratonfüred nevű eseménye, ami a 7. SPURI Balaton Szupermaraton harmadik napján zajlik. A futók a Szupermaraton mezőnyéhez, annak rajthelyétől néhány kilométernyire csatlakoznak, s így együtt futnak be Balatonfüredre.

 

Egy klasszikus maraton nem mindennapi helyszínen. A meleggel biztosan nem lesz gond, a teljesítés pedig garantáltan emlékezetes lesz! Tudd meg tavasz elején, milyen formában vagy, vágj neki a szezonnak egy maratonnal, hogy tudd, az év végére miben akarsz fejlődni! Természetesen ehhez egy dolgot nem szabad: év elején lustálkodni. Letetted a futócipődet ősszel? Lustálkodtál az ünnepekkor? Nosza, akkor kapd össze magad, és fusd át a telet, hogy ne kelljen tavasszal elölről kezdened mindent!

 

 

maratonfutas.hu