Újabban nem lepődik meg már senki azon, hogy céges körökben is egyre trendibbnek mondható a munkahelyi csapatok nagy számú részvétele futóeseményeinken. Akár azért, mert jó a kollektíva, és jó bulinak fogják fel a közös sportot, akár azért, hogy még jobbá tegyék az összhangot a kollégák között. Az utolsó alkalom lesz idén a SPAR Budapest Maraton®Fesztiválon, hogy a céges csapatok megmérkőzzenek egymással!

A 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán és a 21. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón összesen 404 cég indított futókat, vagy csapatokat, szemben a tavalyi 389 cég részvételével. Ha tovább böngésszük a részvételi számokat a következőket látjuk: a június 15-i váltóverseny két távján célba ért 1483 váltóból 813, tehát a csapatok 55 százaléka céget képviselt. Nem kérdéses tehát a népszerűség. A kérdés csupán az, hogy ez a lendület megmarad-e vajon az őszi legnagyobb eseményünkre is! Szerintünk meg.

Ha tehát úgy gondolod, hogy azért, mert a munkahelyi csapat összekovácsolódásra szorul – vagy épp úgy érzed, hogy tökéletesen összekovácsolódtatok -, ne habozz, verbuválj egy futócsapatot, és ugorjatok neki a távoknak! Az érintett versenyszámok: 4 fős Flora maraton staféta és „Céges Maraton” azaz 6 fő a 7 km-es Riska Minimaratonon.

Ha már úgyis egy csapat vagytok…

Tudj meg minél többet a Fut A Cég versenysorozatunkról >>> ide kattintva!

maratonfutas.hu