Konkrétabban a 29. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál valamely távjának rajtszámáról van szó… ugyanis, mint ahogy az már megszokott, az esemény után ezek a rajtszámok bizonyos kedvezményeket érnekj, nem árt tehát verseny után megőrizni azokat! Soroljuk is, hogy idén mi jó jár egy-egy felmutatott rajtszámért!

A 29. SPAR Budapest Marton® Fesztivál bármely távjának rajtszámával az alábbi kulturális intézmények programjai látogathatók kedvezményesen:

Igazi családi programot nyújt egy-egy hétvégére a Fővárosi Állat és Növénykert (1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.) – rajtszámmal 14 év alatt ingyen, 14 év felett 50% kedvezménnyel látogatható, október 10-től november 10-ig.

Orczy Kalandpark (1089 Budapest, Orczy út 1. Nagyvárad tér) és Zoo Kalandpark (az Állatkertben) 50% kedvezményt biztosít annak, aki az esemény rajtszámát felmutatja jegyvásárláskor. A kedvezményes időszak: október 10-31-ig.

Természetesen a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum sem maradhat ki a sorból(1146 Budapest, Városligeti krt. 11.); 50% kedvezményt kap a rajtszámát felmutató látogató a kiállításokra október 10-31-ig.

maratonfutas.hu