Október 11.: A Futás Napja. A 29. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál. Ha nem is lehetsz ott minden helyszínen, mi odavarázsoljuk neked a pályát – és sok egyebet is! Hiszen… míg futók Budapest utcáin, az élő műsor a képernyőn fut október aznap.
Rendező: a BSI
Főszerepben: több mint 20 000 futó
2014. október 11-én 10-től a futaneten, az Origón és a hosszabbitas.hu oldalon.

Öt kamera, három riporter, két képernyő és több mint húszezer futó! Ez dióhéjban az élő műsor, ami a 29. SPAR Budapest Maraton® Fesztivált örökíti meg a maga sikereivel, erőfeszítéseivel, mélypontjaival, családi, baráti és egyéni örömeivel, rengeteg kiállítóval és főleg résztvevővel!

A stúdióban Schulek Csaba, a rajt-célban az Eurosportról ismert Szabó Gábor, míg a váltóhelyen Gajdos Tamás tartja az ujját a maraton ütőerén. Aki pedig a hagyományos befutóra kíváncsi, és árgus szemekkel akarja figyelni ismerősét, családtagját, amint átlépi a célvonalat, az sem marad hoppon, mert megvan rá a lehetősége. Már 10 órától figyelemmel kísérhető az esemény a futaneten, az Origón és a hosszabbitas.hu-n.

Riportok, érdekességek, tények, rajt/cél helyszín, váltóhely – aki nincs itt, az legyen online! Szólj a barátoknak, rokonoknak, nehogy kimaradjanak!

Ahol pedig megtalálod: a www.futanet.hu/live oldalon!

 

 

 

maratonfutas.hu