A SPAR Budapest Maraton® előtt hat héttel 30 kilométer volt előírva a Fut a család mozgalom vezetői számára a Monspart Sarolta által írt edzéstervben. Nézd meg, hogy esett nekik!

 

Augusztus 27-én, szombaton Novák Katalin és Lévay Viktória közösen készült az október 9-i 42 kilométerre, 30 km-t tettek meg az új, 4 kilométeres normafai futópályán. A videóban azt is elárulják, mennyire volt nehéz az edzés.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkára Lévay Viktória színésznővel (és Jegyes-Tóth Krisztina műsorvezetővel) közösen idén egy mozgalmat indított, amelynek elsődleges célja, hogy a futást, mint bárki számára könnyedén elérhető és elkezdhető sportolási formát népszerűsítse. Emellett felhívja a figyelmet arra is, hogy a futás kiváló alkalmat teremthet a családok számára, hogy közösen, a szabad levegőn, tartalmasan tölthessék el szabadidejüket nemtől, kortól, egészségi állapottól függetlenül.

Ezek népszerűsítése érdekében nemrégiben facebook oldal is indult Fut a család néven. Az idei év fő eseményeként Novák Katalin és Lévay Viktória októberben indul a SPAR Budapest Maraton®-on, erre készültek szombaton a Normafánál.

maratonfutas.hu