Ha az egyéni edzések már monotonnak tűnnek, megtörheted őket versenyekkel vagy közösségi futásokkal. A versenyeken szerzett rutin, a közösségi futások hangulata és az ott kapott jó tanácsok mind-mind jó muníció lehetnek a SPAR Budapest Maraton® októberi megmérettetésére.

A 32. SPAR Budapest Maraton® egyik hivatalos felkészülési versenye például a következő esemény:

2017. szeptember 5. szombat – ATOMfutás-Paks, FélmarATOM+ (24 km) és 3/4marATOM (31,6 km)

A Duna-parti kisváros népszerű versenyének védnöke ezúttal is dr. Kovács Antal olimpiai bajnok és Süli János polgármester. A verseny találó mottója: „Nagy teljesítmények találkozása.”

Amit tudni érdemes: a 32. SPAR Budapest Maraton® 42,2 km-es távjának egyéni nevezői a fenti verseny kiemelt távjain 50% kedvezménnyel indulhatnak, amennyiben az aktuális verseny időpontja előtt 10 nappal már érvényes Spar Budapest Maraton-nevezéssel rendelkeznek. Az érvényes nevezést a BSI-től kapott visszaigazoló bemutatásával kell igazolni legkésőbb a felkészülési verseny helyszínén.

Bár nem tartoznak a hivatalos felkészüli versenyek közé, jó szívvel ajánlhatók a BSI partnerversenyei is, melyek részletes listáját megtalálod idekattintva! Ezeken az eseményeken Spuri Aranykártyáddal jelentős kedvezményt kaphatsz nevezési díjból.

Ha a nagy utcai futóversenyek hangulatába is szeretnél belekóstolni, válaszd a 32. Wizz Air Budapest Félmaratont a SPAR Budapest Maraton® előszobájaként, Magyarország kedvenc félmaratonján garantáltan megérzed azt, amit az együttfutás öröme jelent.
Az eseményre nevezni itt tudsz!

Ha versenyezni nem szeretnél, a BSI Futónagykövetek közösségi futásai is segíthetnek a felkészülésben.

Szeptember utolsó hétvégéjén (2017.09.28-30.) a BSI Futónagykövetei olyan közösségi futásokat szerveznek, amelyek távjai jól illeszkednek akár egy „első bálozó” maratonista felkészülésének utolsó szakaszához is. Ezek nem versenyek, tehát mindenki nyugodtan futhat a saját tempójához leginkább közelálló társasággal. Ezeken a futásokon ingyenesen vehetsz részt, sőt hívhatod barátaidat is! Találj magadnak új futótársakat, ismerkedj meg izgalmas futóterepekkel, és készülj együtt az októberi megmérettetésre!

A BSI Futónagykövetek közösségi oldalain még több információt találsz! Keresd meg a lakóhelyedhez közeli BSI Futónagykövetet itt!

maratonfutas.hu