A finn kezdeményezéshez 2018-ban is lehet csatlakozni, akár kevesebbel is, mint 25 vagy 50 kilométer. Fuss társaságban a program januári hétvégéjén, csatlakozz a BSI-futónagykövetek és mások eseményeihez, vagy szervezz te magad egyet!

A Yours Truly nemzetközi felhívás egy nagy közös futásra. A kezdeményezés Finnországból indult, lényege, hogy az év leghidegebb időszakában, január és február utolsó vasárnapján fuss valamikor (0-24 óráig) valamennyit. A futás kezdetekor elkezded mérni az időt, a végén lenyomod az órát.
A mért időt aztán elküldheted Seppónak (a lenti linken), és nem sokkal később máris vígan böngészheted, hogy a világ mely táján kivel futottál együtt.

A kezdeményezés weboldalát idekattintva találod.

Két kiemelt táv van, a 25 és az 50 km, ezek külön táblázatban jelennek meg. A kezdeményezés lényege a „fun run” érzés, vagyis az, hogy minél több embert mozgasson meg a világban.
Ha nem tudod, kihez csatlakozhatnál, segíthetnek a BSI-futónagykövetek, akik számos helyen rendeznek Yours Truly-futásokat.
Válogass, csatlakozz és fuss! Vagy szervezz te nyilvános eseményt és küldd el a linkjét a lakatos.istvan@futanet.hu címre, a BSI pedig beillesztjük szervezett futásodat a listánkba!

A BSI által összegyűjtött futónagyköveti és egyéb programokat idekattintva éred el (a hivatalos YT sorozatba csak a január 28-i események tartoznak bele)!

maratonfutas.hu