2019-ben március 23-án rendezik az év első BSI-maratonját, a már jól ismert és közkedvelt Spuri Maratonfüredet, mely eseményen Badacsonytomajtól Balatonfüredig tart a klasszikus maratoni táv.A Spuri Balaton Szupermaraton egyik betétszáma  Magyarország második legnagyobb maratoni versenye, évről-évre igen népszerű – köszönhetően a többnyire ideális időjárásnak és a csodálatos, Balaton-menti útvonalnak.

A mezőny 9.40-kor, egy nagy buli keretében rajtol a badacsonytomaji strandról, majd 42,195 kilométer után a balatonfüredi Tagore sétányon ér célba. A résztvevőket ez a szép befutóérem várja a célban, és arra is lehetőségük van, hogy belekóstoljanak a Spuri Balaton Szupermaraton négynapos, tókerülő eseményének különleges hangulatába.

A Spuri MaratonFüredre jelenleg a harmadik  nevezési díjkategória áraival tudsz nevezni. A BSI a nehezen futható téli időjárásra tekintettel nem emelte meg a héten a nevezési díjakat, egészen március 4-ig érvényes az aktuális nevezési díj.

Mivel az esemény nagyon népszerű, és a mezőny többnyire kerékpárúton halad, a MaratonFüreden létszámlimit van érvényben, összesen 430 résztvevő nevezését fogadja a BSI. Ezt követően a regisztrációt lezárják, és a nevezésre visszalépés esetén sincs lehetőség.

Légy ott, nevezz időben!

<a class=”button” href=”https://nevezes.futanet.hu/index.php?Oldal=kezdolap&Almenu=versenyek&Versenyek=1869-1881″>Nevezek most!</a>

 

maratonfutas.hu