A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál Magyarország legnagyobb szabadidős sportrendezvénye, egy egész hétvégén át tartó futóünnep!

Itt rendezzük az ország legnevesebb maratonját – bakancslistás kihívás mindazoknak, akik célul tűzték ki a távok királynőjének teljesítését.
Nagy szeretettel várjuk a rövidebb távok szerelmeseit is – itt mindenki megtalálja a kedvére való programot!

OKTÓBER 9. SZOMBAT
A SPAR Budapest Maraton Fesztivált indító szombati nap hagyományosan a családoké, a gyerekeké, illetve azoké, akik a rövidebb távokat választják:
▪️ SPAR Verde 10 km
▪️ SPAR Minimaraton 5 km
▪️ SPAR Minimaraton 5+10 km
▪️ SPAR Maratonka 2,3 km
▪️ SPAR enjoy. Gyaloglás 2,3 km
▪️ NESTLÉ Családi Futás 500 m
▪️ FODISZ Esélyegyenlőségi Futam 500 m
▪️ SPAR 4×2 km váltó

OKTÓBER 10. VASÁRNAP
Vasárnap az egyéni maratonisták mellett párosok és csapatok is teljesítik a 42 kilométeres távot, valamint a maratoni szám előszobájaként számon tartott 30 kilométeres táv mezőnye is együtt fut velük.
▪️ 36. SPAR Budapest Maraton®
▪️ SPAR Budapest Maraton® párban
▪️ SPAR Maratonstaféta
▪️ REGNUM 30 km

További részletek ▶ www.sparbudapestmaraton.hu
Nevezés ▶ https://nevezes.futanet.hu/events/578

Találkozzunk 123 nap múlva! 🏃😍

123 nap a versenyig

https://maratonfutas.hu/wp-content/uploads/2021/06/0608_maratonfutashu_123nap.pnghttps://maratonfutas.hu/wp-content/uploads/2021/06/0608_maratonfutashu_123nap-300x300.pngmaratonfutas.huBudapest MaratonHírek123 nap,Ajánló,SPAR Budapest Maraton
A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál Magyarország legnagyobb szabadidős sportrendezvénye, egy egész hétvégén át tartó futóünnep! Itt rendezzük az ország legnevesebb maratonját - bakancslistás kihívás mindazoknak, akik célul tűzték ki a távok királynőjének teljesítését. Nagy szeretettel várjuk a rövidebb távok szerelmeseit is - itt mindenki megtalálja a kedvére való programot! OKTÓBER 9. SZOMBAT A...