Tapasztalt maratonista vagy? November végén, 2 nap alatt 3 részletben próbáltad már? November 19-20-án Siófokon lehetőséged van, hogy teljesítsd a klasszikus távot 20 fokkal hűvösebb időben, több részletre bontva.
Még nem futottál maratont, de tervezed, készülsz rá? Itt a remek alkalom, hogy próbára tedd magad és teljesítsd a 42 kilométert több részletben, köztük egy kis pihenővel. 

Az időjárás ugyan okozhat megelepetéseket: hóeséstől a tavaszias napsütésig minden előfordult már az esemény nyolcéves történetében, de az biztos, hogy a  3 körös távon a hangulat fergeteges, a Balaton gyönyörű, a záróbuszt pedig szabadságra küldjük!
Ne maradj le a BSI szenzációs szezonzárójáról, a siófoki 8. Intersport Balaton Maratonról! Ha még nem mered bevállalni a 42 kilométert egyedül, keress futótársat és teljesítsétek párban a távot!

Szombat este beszélgetés Lubics Szilviával, az idei Spartathlon női győztesével és Németh Csabával, terepultra futóval (2011 Ultra Trail du Mont Blanc 4. hely, 2011 TransGranCanaria 2. hely, 2011 BéBu 1. hely). Az estét táncos mulatság zárja, a hangulatról a BSI állandó szípkere, Péter Attila gondoskodik.  

Távok, rajtok, nevezés, szálláslehetőségek >>>

maratonfutas.hu