Van heti másfél órád arra, hogy futóvá válj? Ha igen, határozd el magad, és éld át Te is a célba érés örömét október 14-én Magyarország futóünnepén, a 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál szombati napján! Edzésterveinkkel a nulláról is könnyedén felkészülhetsz rövid távjaink valamelyikére!

Ha még sosem futottál, válaszd a 2,5 kilométeres Real Nature Maratonkát, kezdd el még ma a felkészülést, és légy ott október 14-én szombaton Te is a rajtvonal mögött. A BSI 6 hetes E-edzésterével bárkiből lehet futó, csak egy kis akaraterő és kitartás kell hozzá. Ha végig csinálod, a SPAR Budapest Maraton Fesztivál szombati napján garantáltan egy fantasztikus eseményen vehetsz részt, bebizonyíthatod magadnak, hogy képes vagy legyőzni önmagad, és átélheted a célba érés semmihez sem fogható örömét. Ráadásként a Real Nature Maratonka célba érkezőinek nyakába egy szép befutóérmet is akasztanak. A felejthetetlen élmény mellett az esemény pólójával is gazdagabb leszel, és talán elindulsz egy olyan úton, amely végképp megváltoztatja az életed. Gondolj csak arra, hogy az idei maratonfutók is így kezdték egykor. Ha egyszer futni kezdesz, csak a motivációdtól és a kitartásodtól függ, hol állsz meg. Próbáld ki magad Budapest legnagyobb futóünnepén!

Megnézem és kinyomtatom a Real Nature Maratonka 6 hetes edzéstervét!

Ha már nem ismeretlen számodra a futás és az utcai futóversenyek világa, de mostanában keveset futsz, vagy teljesen hanyagolod a sportolásnak ezt a formáját, a BSI E-edzés programjának arra is van megoldása. Az alábbi edzéstervvel mától kezdve 6 héten át készülhetsz a Riska Minimaraton 5 km-s távjára, hogy október 14-én felkészülten állhass rajthoz, és újra átélhesd a célba érés örömét. A célban befutó éremmel honoráljuk az elhatározást, hogy hajlandó vagy tenni azért, hogy újra futóvá válj! Készülj fel, kezdd el ma, nincs mire várni, és légy ott Te is a futók között Magyarország legnagyobb futóünnepén! Csak másfél óra hetente, és pár héten belül garantáltan sokkal fittebb és boldogabb leszel!

Megnézem és kinyomtatom a Riska Minimaraton 6 hetes edzéstervét!

Szeptember 25-ig mindkét távra kedvezményesen nevezhetsz.
Tudtad, hogy online még olcsóbb a nevezés? Kattints ide!
Ne gondolkodj túl sokat, váltsd meg helyed a rajtvonal mögött, nyomtasd ki az edzéstervet, és menj futni!

Kedvcsinálónak nézd meg az alábbi videót!

maratonfutas.hu