Ezen a hétvégén is lesznek a Futónagyköveteink által szervezett közös felkészülő futások, de lesz egy remek felkészülési verseny is, ahová érvényes maratoni nevezéssel a zsebedben féláron nevezhetsz! Ugye, kíváncsi vagy a részletekre? Akkor nem is húzzuk tovább az időt, jöjjenek az információk, hol, kikkel, milyen távon és mikor lehet futni!

AKTUÁLIS FELKÉSZÜLÉSI VERSENY AJÁNLATUNK

Először is PAKS várja a futás szerelmeseit, a maratonra készülőket egy nagyon jó kis versennyel. A felkészülési versenyek kiemelt távjain a 29. SPAR Budapest Maratonra az adott verseny előtt legalább 10 nappal benevezett futók 50% kedvezménnyel indulhatnak. Az érvényes nevezést a BSI-től kapott visszaigazoló legkésőbb a verseny helyszínén történő bemutatásával kell igazolni. A versenyeken a Spuri Aranykártya tulajdonosok is 20% díjkedvezménnyel indulhatnak. A kedvezmények nem összevonhatók.

III. Atomfutás-Paks, FélmarATOM+, 24 km és 3/4marATOM, 31,6 km, szeptember 6. szombat

A Duna-parti kisváros népszerű versenyének védnöke ezúttal is Kovács Antal dr. olimpiai bajnok. A verseny találó mottója: „Nagy teljesítmények találkozása.”

Versenykiírás

Felkészítő közös futások

A csoportos örömfutások önszerveződő módon alakulnak… Ezekből néhány most kifejezetten a maratonra való felkészülést szolgálja. Távjai jól illeszkednek akár egy „első bálozó” maratonista felkészülésének utolsó szakaszához is. Ezek NEM VERSENYEK, tehát mindenki nyugodtan futhat a saját tempójához leginkább közelálló társasággal. Lássuk, melyek ezek!

szeptember 6. szombat

 • Szeged (szervező Tóth Szabolcs és Búza Norbert)
  8:00 – Újszegedi Liget
  25 km
  részletek >>> itt

 

 

 • Göd (szervező Németh Györgyi)
  9:00 – Felső-Göd Sportterasztól indulva, 20km
  részletek >>> itt

 

 

 • Budapest (szervező Horváth J. Krisztina)
  7:00 – találkozó a Petőfi híd budai hídfőnél (Boráros tér, hajókikötő).
  24 km- Ki a Kopaszi-gátra, el a végéig, vissza budai oldalon a Szabadság hídig, tovább a Margitszigetig, a szigeten egy kör, vissza a budai oldalon a Szabadság hídig, át a hídon és vissza a Nehru parton a Borárosra.
  részletek >>>itt!

 

szeptember 7. vasárnap

 • Veszprém (szervező Hegyháti Máté és Papp Dénes)
  16:00 – 25 km
  részletek >>> itt
maratonfutas.hu