Novák Katalin, Lévay Viktória és Jegyes-Tóth Krisztina együtt készül arra, hogy lefussák az ősszel a 42 kilométert, kameránk a Monspart Sarolta által vezényelt első közös edzésen járt.

 

 

Novák Katalin (az Emberi Erőforrások Minisztériumának Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkára) Lévay Viktória színésznővel és Jegyes-Tóth Krisztina műsorvezetővel közösen idén egy mozgalmat indított, amelynek elsődleges célja, hogy a futást, mint bárki számára könnyedén elérhető és elkezdhető sportolási formát népszerűsítse. Emellett felhívja a figyelmet arra is, hogy a futás kiváló alkalmat teremthet a családok számára, hogy közösen, a szabad levegőn, tartalmasan tölthessék el szabadidejüket nemtől, kortól, egészségi állapottól függetlenül. Ezek népszerűsítése érdekében nemrégiben facebook oldal is indult Fut a család néven.

Az idei év fő eseményeként a mozgalom három elindítója októberben indul a SPAR Budapest Maraton®-on, amelyre már elkezdték a felkészülést. Lévay Viktória és Jegyes-Tóth Krisztina egyben a 42 év 42 kilométer program idei arcai is, Novák Katalin 39 évesen csatlakozik hozzájuk.

maratonfutas.hu