A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál az ország legnagyobb szabadidősport-eseménye, tavaly közel 32.000 résztvevő futott, gyalogolt a kétnapos esemény sokszínű kínálatának valamelyik távján. Légy ott 2018-ban Te is!

Budapest első számú, őszi futófesztiváljára a klasszikus maratonisták mellett a rövidebb távos futókat is várják, sőt azokat az egyéni indulókat, baráti társaságokat és családokat is, akik talán életükben először kóstolnak bele egy ilyen esemény hangulatába.

A 33. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál nemzetközi mezőnyében futhatsz maratont egyéni indulóként vagy párban. Ha maraton még nagy falat, választhatod a SPAR 30 km-s betétszámot is, melynek nevezői az útvonal 12. kilométerénél bekapcsolódva együtt futnak a maratoni mezőnnyel. A rövidebb távok kedvelői választhatják a SPAR 10 km-t, vagy a SPAR Maratonstaféta keretében megoszthatják a maratoni távot és az élményt barátaikkal, családtagjaikkal, kollégáikkal.

Nézd meg jövő októberben a főváros legszebb részeit futólépésben. A 33. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál garantáltan felejthetetlen élmény.
Tavaly 32000 futó döntött úgy, hogy részt vesz a főváros legnépszerűbb futófesztiválján!
2018-ban Te is köztük lehetsz! A vasárnapi távokra máris nevezhetsz!
Ne feledd, ha 2018-ra Spuri Aranykártyás lettél, kedvezményedet máris, erre a nevezésre is használhatod!

A vasárnapi távok – 2018. október 7.:
33. SPAR Budapest Maraton®
SPAR Maratonstaféta (4 fős csapatoknak)
SPAR Budapest Maraton® párban
SPAR 30 km
SPAR 10 km

Az esemény a BSI Fut a Cég és a Fut a színház sorozat egy-egy állomása.

A tavalyi eseményről készült kedvcsináló videót megnézheted itt:

maratonfutas.hu