Kedves olyan hölgyek és férfiak, akik idén ünneplitek fiatalságotok 42. évét! Kedves olyan fiatal hölgyek és férfiak, akik még sosem futottatok maratont, és valamilyen ismeretlen indíttatásból kifolyólag úgy döntöttetek, hogy ezt ősszel életetek első maratoni távjának, a 29. Spar Budapest Maraton® 42,2 kilométerének lefutásával szeretnék megünnepelni, JELENTKEZZETEK! Mondjuk is gyorsan, miért!

Ha ilyen tortát nem is ígérünk, azért még fontos ez a felhívás. Hogy miért? Nos, az ok egyszerű: szeretnénk veletek ünnepelni, és szeretnénk, ha az ország is veletek ünnepelne. Mi hírt adnánk arról a tévében akár, hogy kik vagytok, hogy érzitek magatokat a felkészülés előtt-alatt, mi motivál benneteket és milyen nehézségeitek vannak. A Spuri Szabadidősport Magazinban pedig a teljes felkészülést figyelemmel kísérhetik majd a nézők, ahogy ezt tehetik idén a 42 éves Pindroch Csaba esetében, tehették tavaly a 42 éves Csőre Gábornál, vagy ahogyan hírt adtunk a tavaly előtt 42 éves Kovács „Koko” István maratoni felkészüléséről és maratoni teljesítéséről is.

Illusztris társaság, nemde?

42 év, 42 kilométer! Tehát ha van kedvetek az edzéshez plusz motivációt csippentve a nyilvánosságtól a tévében szerepelni, és ország-világ előtt készülni életetek első maratonjára a 42. évetekben, akkor ne habozzatok! Segítünk a felkészülésben és mindenki megismeri majd az elszánt fiatalokat, akik idén maratonistává válnak.

Ha megszületett az elhatározás, akkor írjatok bátran a Spuri Szabadidősport Magazin felelős szerkesztőjének, Dobor Dezsőnek a dobor.dezso@futanet.hu címre! Várjuk az elszánt, motivált jelentkezőket, készüljünk együtt, készülj a Spuri Szabadidősport Magazinnal!

Hajrá!

maratonfutas.hu