Épp két hónap múlva, a futás napján kezdetét veszi az Ötvenhatosok terén a SPAR Budapest Maraton® Fesztivál, az ország legnagyobb szabadidősport-rendezvénye! Várod már? Hogy egy kicsit fokozzuk a várakozást, ebből az alkalomból fellebbentjük a fátylat, hogy megnézhesd, milyen érem lóg majd a nyakadban, ha teljesíted a 42 kilométert.

Tegnap a pólókat csodálhattátok meg, ma pedig az érmet… A maratonisták jutalma egy ilyen érem lesz a célban. A képre kattintva azt nagyobb méretben is láthatod.

A 30 kilométert teljesítőket is ehhez nagyon hasonló medállal várjuk. Látod? Ha keményen készültél, és végigcsinálod, már csak ezért is érdemes volt az idődet és energiádat ráfordítani. Ha pedig nem neveztél még, akkor nagyon siess, hiszen a hét végén a nevezési díjak ugranak egy kategóriát – vagyis ezen a héten vasárnap éjfélig online, péntek délutánig pedig a nevezési irodában személyesen olcsóbban nevezhetsz!

Hajrá, találkozzunk október 12-én az Ötvenhatosok terén, ott, ahol tavaly rendezvényeinken eddig még soha nem látott tömeg gyűlt össze. Ott a helyed neked is!

maratonfutas.hu