A BSI Futónagykövetei országszerte szerveznek szeptemberben olyan közösségi futásokat, amelyek távjai jól illeszkednek akár egy „első bálozó” rövidebb távot futó felkészülésének utolsó szakaszához, akár egy rutinos maratonistáéhoz. Ezek NEM VERSENYEK, tehát mindenki nyugodtan futhat a saját tempójához leginkább közelálló társasággal. Ezeken a futásokon ingyenesen vehetsz részt, sőt hívhatod barátaidat is!

Találjatok magatoknak új futótársakat, ismerkedjetek meg izgalmas futóterepekkel és készüljetek együtt az október 12-ei 29. SPAR Budapest Maraton® Fesztviválra!

A felkészülés hajrájában szeptembertől jelen pillanatban 17 ilyen közösségi futóalkalmat kínálunk – ám ez a szám a jövőben bővül majd.. Gazdag, változatos kínálatunkból keresd meg a hozzád legközelebbi, vagy a számodra legszimpatikusabb helyszínt és időpontot és csatlakozz lelkes futónagyköveteink közösségi futásaihoz!

>>> Kattints ide,

és egy lapozható katalógusban böngészheted, hol, mikor és kikkel futhatsz egy jót! Linkek vezetnek a megfelelő csoportokhoz, eseményekhez.

maratonfutas.hu